Chrome Pointer

Humhumhum

   Jag har haft en väldigt konstig skoldag - vi har haft studiedag, vilket på min skola innebär att vi ändå får skoluppgifter. Jag har alltså gått på bio och sett en dokumentär samt kutat iväg till Fjärilshuset för ett projektarbete. Visserligen var det kul att fota alla smådjur där, men nu är jag jättetrött!
 
   Det enda jag har planerat för idag är att fortsätta redigera bilden jag visade i morse. Blir nog inte särskilt fancy, men det är ju roligt ^^ Jag måste dock se till att jag verkligen gör de dagliga uppdragen med både G.E.D. och Goldspurs, fy sjutton vad jag ligger efter! Tror det är fem dagar hos Goldspurs (vilket är mycket för mig som alltid brukar göra uppdragen) och... ehm, typ tre månader hos G.E.D? Heh, kan ju iaf trösta mig med att jag var duktig med de Pandoriska sprickorna!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.