Chrome Pointer

Hrmhrm

   Otagg på hög nivå! Jag hade typ helt missat att man skulle ställa om klockan i natt, och sen fastnade jag framför en trevlig FanFic jag hittade via Tumblr, och sen helt plötsligt var klockan halv fyra på morgonen?! KAOS!
 
   Jag som hade tänkt vara effektiv och spela SSO idag, jag fastnade framför en annan FanFic och har suttit och läst sedan klockan 7 (!) i morse. Och jag har egentligen en massa saker att göra... usch.
 
   Aja, max två dagar kvar innan nya datorn kommer...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.