Chrome Pointer

Hästlista

   Strax innan jag köpte Gambit lade jag upp en lista med ledtrådar över mina framtida hästar. Nu har två hästar på listan flyttat hem (Gambit och Pretty), men listan har faktiskt utökats med ytterligare tre hästar sedan dess, planerade och klara. De hästar med siffror till namn här är alltså de som i framtiden kommer flytta hem till mig ^^
 
   - Pretty och 4 är ponnyer
 
   - Gambit har bytt smeknamn ett par gånger innan jag hittade precis rätt
 
   - Nästan hela min klubb vet vilken häst 8 är (om inte hela klubben vid det här laget)
 
   - 6 och 7 har fått sina smeknamn efter låttitlar
 
   - 3 har fått sitt namn efter en karaktär i en film
 
   - Från första sekunden jag såg 9 i spelet visste jag vad jag skulle kalla henne.
 
   - Både Gambit och 8 har namn efter seriefigurer
 
   - Jag var på väg att köpa hem Gambit flera gånger, men har stoppat mig själv och köpt en annan häst istället (Arwen, Helios och Savoy kom alla i vägen för det köpet)
 
   - Jag hade tänkt köpa 5 för några veckor sedan, men bestämde mig för att vänta lite och köpte sedan Savoy istället
 
   - 6 har jag velat köpa i evigheter, men jag undvek henne (ja, det är ett sto) eftersom jag redan hade en häst som jag tyckte hon var för lik
 
   - Först hade jag inte tänkt mig att köpa 10, men varje gång jag ser hästen så blir jag... glad. Fantastiskt fin häst och jag ser fram emot att få hem honom!
 
   - 4 har ett namn som jag länge tyckt varit perfekt för en häst, och jag har dessutom tipsat andra spelare om namnet då jag har frågats om råd (Jag vet dock inte om någon faktiskt använde sig av namnet)
 
   - 5 delar namn med en häst jag IRL har ridit på två gånger. Jag tänkte faktiskt inte på det då jag planerade namnet, jag tyckte bara att det var ett grymt snyggt namn.
 
   - Jag ser fram emot att klä 3 i ljusa färger, särskilt blått!
 
   - Pretty är en häst jag har velat köpa ända sedan den kom till spelet, men eftersom vi då begränsades av antalet stallplatser lät jag bli - något jag har haft lite halvångest över, för jag tycker verkligen om den hästen.
 
   - 11 är en häst som jag har haft ett färdigt namn på i evigheter - och denna häst är också den enda på listan som inte finns i spelet än. Jag bara väntar på den dagen som rätt häst kommer, den häst som kommer bära namnet med bravur!
 
   - Av dessa elva hästar är fyra av dem ston och sju av dem är hingstar.


Anonym

8 = Mandrake och 3 = Elsa? :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.