Chrome Pointer

Hästfärger jag skulle vilja se i SSO

   Detta inlägg föreslogs av Lilly Underwood.

   Jag har ganska många gånger på sistone sagt att jag är väldigt nöjd med de hästar som finns i spelet. Och det är jag verkligen, jag skulle klara mig hur bra som helst med de hästar som redan finns. Men varje gång det faktiskt kommer nya hästar blir jag lite blown away över hur fantastiskt snygga de är (nu tänker jag i synnerhet på Sabiano-araben...), och det gör ju att man inte kan låta bli att fantisera över hur andra hästfärger kunde se ut.
   Innan jag börjar dra igenom en massa färger kan jag säga såhär (återigen) - många av "bashästarna", alltså den vanligaste typen av häst, har väldigt snygga färger, men jag har verkligen ingen lust att rida på dem längre, eftersom de ser så "döda" ut. De stora hästarna, ponnyerna och araberna rör på sig då de står still, och den lilla detaljen gör hästarna så mycket charmigare och vackrare. (Jag älskar verkligen bashästarna, det gör jag, men jag har ingen lust att rida runt på dem själv längre, just för att de ser stendöda ut jämte alla andra hästar.)
 
   Alla bilderna är hittade via Google och ni hittar källan genom att klicka på bilden.
 
   Svart sabino: Jag trodde inte att Sabinohästar, liksom stickelhåriga, skulle funka i spelet (just för att jag trodde att texturen inte skulle synas så bra), men där hade jag fel, till min egen stora lycka! Sabinofärgare araben är assnygg, men en svart sabino vore också nice!
 
   Stickelhårig: Vi fick ju den där supersöta lilla svartskimlade/stickelhåriga ponnyn för några veckor sedan, så det vore roligt med en fux också.
 
   Silver Dapple: Eller silversvart, antar jag. Den här färgen är ju verkligen jättehäftig! Vi har ju en liten ponny med den här färgen, men jag är tyvärr inte så jätteförtjust i den. Skulle gärna se en lite större häst med den färgen istället ^^
 
   Skäck: Fler skäckar åt folket! Jag hoppas ju fortfarande på att Tinkerhästar en dag vandrar in i spelet, men en eller två skäckponnyer tror jag verkligen kunde bli väldigt populärt. Dessutom borde det absolut komma ett par brunskäckar, som komplement till svart- och rödskäckarna - och en skimmelskäck, det kunde bli så fantastiskt snyggt! (För att inte tala om isabellskäck...)
 
 
 
   Tigererad: Med Appaloosahästar kan man gå till vilka längder som helst, och jag hoppas faktiskt fortfarande lite på att det ska komma fler hästar av denna ras. Vi har visserligen två tigererade hästar utanför just den rasen (lilla ponnyn med färgen Black Spotted Blanket och den bruntigererade araben), men jag skulle ändå gärna se just Appaloosor.
 
 
 
   Sen för att avsluta - en brun häst med bred bläs/lykta och höga vita strumpor. Skulle vara så sjukt snyggt ♥
 
 
   Vad har ni för drömfärger? Tell meeeee


teabird

Vad fin den vita arbetshästen var!

Rose Greenhill

Fortsätter att drömma om fjordingar i olika blackfärger. *-*

Svar: Hahaha varje SSO-spelares stora dröm! Jag tror att av dör av lycka den dagen en rufsig fjording vandrar in i spelet ♥
Esmeralda Silverforce

Myra Riverfall

Skimmelskäck.. NOM.
Rödskimmel skulle vara fint i spelet. Fux med ljus man och svans vore nice, just nu finns det ju bara en starthäst med det.
Finns ju en i GÅD som skulle kunna vara det men själv anser jag inte att den riktigt kvalificerar för det. Den är ju typ.. rosa.
Flera mörkbruna hästar med tecken skulle vara trevligt också. Håller även med dig med dina färgförslag, flera skäckar vill vi haaa !

Svar: Fux med ljus man ja, det får jag hålla med om! Och då, heh, FUX, inte rosa... xP
Esmeralda Silverforce

Juliette Stardawn

Den där skimmelskäcken skulle sitta finfint! Gärna på en maffigare häst som på bilden, jag menar just look at it! *_*

Wirre Weris Drake

OMG den översta! *-*

Siri

Min drömhäst för tillfället är ju en mörkbrun med långa vita strumpor och en bred bläs! Har verkligen fastnat vid den iden!

Lucy Macwright

Min älsklingshäst i mitt gamla stall var en stickelhårig fux (eller vad de nu heter) precis som på den andra bilden, den skulle jag vääääldigt gärna vilja ha i spelet *o*

Matilda Greenstone

Jag vill ha extremt välarbetade, unika islandshästar med färgerna Musblack, Isabellskäck, Linfux och Svart,alla efter hästar IRL ^^
Men dock skulle jag vara så grymt petig med hur de ser ut så skulle nog inte fungera hahah ^^

Det vill jag helst ha in i spelet. Annars tunga raser som Shire, Tinker osv ;)

Lilly Youngland

Jag skulle verkligen vilja ha en lite gråaktig stickelhårig häst för "min" ponny Rexona är det<3

Tinnis Päron Silverheart

Jag gjorda faktiskt min egen drömhäst i sims, skulle älska om den färgen kom *.* En bild:
http://img.bloggo.nu/t/tinnisostars/71f/2135059s.jpg

Tinnis Päron Silverheart

Och ja, jag drömmer också om fjordingar, rödskäck, vitblack, brunskimmel, skimmelskäck, musblackskäck, en färg som jag inte vet vad den heter men som jag älskar(http://migrated.ifokus.se/uploads/fec/fec42b05a2a52215c3da2e1447e2d797/dsc-0105.jpg), light dun, pearl, gulbrunskäck, rödskimmel, Tobiano Snow Flake Dapple Silver(en otroligt vacker färg, det ser ut som om stjärnorna har fastnat i pälsen *.*), buckskin fewspotted, mushroom(vet att det bara är shettisar som kan ha det, men ändå? araber kan ju inte vara palomino, så.. hahaha), somatic mutation och skunktail... Haha, många färger, jag vet men jag älskar dem verkligen *.*

Kate Seaheart

Jag skulle gärna vilja se mer apelkastade hästar. Och mörkbruna skulle ju inte sitta dumt. Såna där nästan svarta med ljusare vid mule, jumske och ögon. Dock kanske det blir för svårt med texturen men SSO har ju lyckats med både sabino och en mörkbrun ponny, skulle va grymt om en sån kom som häst. Inte den mörkbruna som finns i spelet för jag tycker den är mest grå o brun.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.