Chrome Pointer

Har ni sett?

   Igår kväll frågade Juliette Stardawn mig om hon fick låna någon bild från mig att redigera, eftersom vi äger hästar i väldigt olika färger och hon ville testa något nytt, och nu då jag startade datorn på morgonen fick jag syn på den här fantastiska bilden! Jag blir lika paff varje gång jag ser Juliette redigera något, så otroligt häftigt! Ta och kika in på Juliettes blogg och kika på fler av hennes fantastiska bilder om ni inte redan har gjort det :D (Ni kan också kika på hennes Instagramkonto @jstardawn för att se hennes otroliga bilder!)
 
 
   Häftig va? :D


Matilda Greenstone

Har du testat att sätta på "den dåliga grafiken"?
Alltså du vet när marken blir suddig osv, vet inte vad det heter.
Det hjälpte mig när min dator laggade som mest ;)

Svar: Tycker inte att det är värt det - jag är en sån grafiknörd att jag hellre struntar i att spela alls än att dra ner på kvalitén. Jag får ändå min nya dator inom två dagar så jag tycker att jag klarar mig ^^
Esmeralda Silverforce

Evangeline Silverbell

Det här har inte med detta inlägg att göra, men jag vill ändå säga det :)
Eftersom att jag följer din blogg via bloglovin så får jag ingen avisering om att du uppdaterar gamla inlägg (till exempel det inlägget om vad du tycker om alla hästar på SSO.) Det upptäckte jag bara för att jag av en händelse gick in på din blogg ändå, utan att läsa via bloglovin. Så jag (och säkert dina andra bloglovin-läsare också) skulle uppskatta om du kunde göra ett nytt inlägg där du bara nämner om du har uppdaterat något gammalt inlägg, så att vi får veta om det och kan gå in på bloggen och kolla :D

Svar: Åh, det hade jag inte tänkt på! Dock så är det väldigt sällan jag uppdaterar inlägg - om jag uppdaterar inlägg gör jag ofta det inom en halvtimme efter att de publicerats och jag undviker gärna att skriva nya inlägg om typ "kolla inlägget under, jag har lagt till en extra mening i slutet" - det känns lite överdrivet ;) Nu är det här första gången jag uppdaterade just det där inlägget sedan jag först postade det i november (för att jag hade glömt bort det, haha), men åtminstone då det kommer till det inlägget ska jag försöka komma ihåg att lägga till en extra notis i framtiden :)
Esmeralda Silverforce

Evangeline Silverbell

Jaha okej :) Jag har ju ingen aning om hur ofta du uppdaterar gamla inlägg, så det var ju häftigt att jag faktiskt lyckades få syn på det i princip enda inlägget du uppdaterat ;)
Jamen precis, en liten notis när du nu än skriver ett nytt inlägg blir jättebra! :)

Svar: Ska absolut försöka tänka på det här, haha (y)
Esmeralda Silverforce

Matilda Greenstone

Det är ju sant ^^
Dock kan det ju vara kul att sen få en ny dator och få grym grafik, hahah ;)

Svar: Hahaha hade inte tänkt på det, det kanske är värt att plåga sig lite x)
Esmeralda Silverforce

Adrienna Darkbell

Åh, jag håller med dig! Man får alltid samma "wow!"-känsla när man ser en av Juliettes redigerade bilder. Hon är riktigt duktig!
Du är självklart också extremt duktig, det är ni båda två! :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.