Chrome Pointer

Häftiga hästar

   Då Frieserhästarna kom till SSO var det många som var igång i Global (som då självklart kunde ses överallt) och gnatade om ridläger, ridlektioner, uteritter med mera endast med Frieserhästar. Själv ville jag inte ha en av de där stora - men jag smög mig ändå iväg till ridhuset på Ash och kikade in i dressyrdelen. Där galopperade ungefär tio Friesers omkring med sina ryttare - och det var så häftigt. Då fanns ju inga araber, inga ponnyer, inga Andalusiers, det var våra vanliga hästar samt de stora svarta skönheterna.
   Men det var en så sjukt häftig grej att se, och det är ett av mina starkaste SSO-minnen. Jag tycker alltid det är jättehäftigt då jag se en grupp som alla rider på samma typ av hästar, och då man ser en lång rad av ponnyer ute på vägarna mig man bara glad i själen. Tyvärr ser man det inte alls lika ofta längre - avskalningen av Global sabbade ju helt all spontanitet som någonsin funnits i spelet.
 
   Men just den där bilden av ett gäng stora, svarta hästar inne i ridhuset, det var riktigt häftigt att se. Hoppas på att jag får se samma grej fler gånger, för det var en så speciell känsla. Jag äger i dagsläget själv inte en Frieser, fast det planerar jag att ändra på i framtiden!
 
   Min enda stora häst i dagsläget - som jag älskar till tusen!
 
   Har ni något random SSO-minne som etsat sig fast i er själ?


Wirre Weris Drake

Jag tänker ofta tillbaka på tiden då Gåd släpptes. Vi hade väntat så länge och det hände ju inte så mycket i spelet, det uppdaterades väl inte lika ofta då om jag inte minns fel? :)

Svar: Det har alltid varit uppdateringar en gång i veckan, fast GåD var det allra första helt nya området som tillkom efter att spelet öppnades :)
Esmeralda Silverforce

Calimbi

Det bästa som finns är en hel arme av ponnys som kommer gående x) Därför har jag ponny klubben som event i min klubb. Underbart gilligt *-*

Lilly Underwood

Håller med om det där med globala.. Iallafall, ett av mina minnen var när jag gjorde en spontan uteritt och fick med mig typ 20+ pers! Var faktiskt rätt mäktigt att skritta genom fp med det släpet..

Danielle Mistlake

Jag måste säga att jag har flera minnen, en stor del av dom består av när jag har sett olika SSO-bloggare och snackat lite med dom. De jag talar om dig dig, Esme, Myra Riverfall och Rose Goldfield. Tre bloggar som jag läser bokstavligt talat VARJE dag. Ni var alla tre jättetrevliga och Myra, som jag såg igår, vända tillbaka till Jorvikstallet bara för att tacka! Otroligt bra bemötande, kändisar. Nu gillar jag er bara ännu mer!

Mina andra minnen handlar definitivt om den fantastiska klubben Sea Wings! Jag minns när jag och Emilia Nightbridge gick med i klubben och typ 3 pers sa VÄLKOMMEN (det var mycket för mig då). Jag minns när Angelica Starcamp frågade mig om jag ville äga klubben med henne, och jag tackade ja! Jag minns speciellt vårat senaste klubbmöte förra Söndagen. Ungefär i mitten av mötet stod där 10 st vingar, om man INTE räknar med mig och Angel. Den synen var fantastisk eftersom det var rekordmånga vingar. Så underbart *.*

Kram Danni

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.