Chrome Pointer

Gröndalstävlingen är åzum!

   Igår fick även jag prova Gröndalstävlingen efter att ha kommit lite efter med ryktesbyggandet! Och, jag tycker banan är riktigt trevlig. Ganska kort, rätt enkel (många tyckte tydligen att det var svåra svängar dock?) och rolig. Jag tyckte verkligen det var utmärkt med ett till lopp, särskilt nu då jag håller på att levla ^^
 
   Men visst ser det ut somatt det ska komma ytterligare ett lopp i Gröndal? Det finns ju en sjukt massa hinder som står till ingen nytta just nu, och en NPC vid namn Morgana går att hitta i området. Jag skulle tycka det var jättekul, det kanske kommer då man får ännu högre rykte?
 
   Just nu är jag mitt i min levlingsrunda med mitt lilla ponnyskrutt, så jag ska väl fortsätta innan jag tröttnat helt xP


Stephanie Snowhall

Det kommer ett lopp till :) Det finn på uppdragsloggan och Lucia sa det under GHS :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.