Chrome Pointer

Gästbloggning - Lily McLee

   Lily McLee gissade rätt i min senaste gissningstävling (gällande min nya häst Pretty) och vann därmed en gästbloggning här :)

 
   Hej alla Esmes läsare! Mitt namn är Lily Mclee och jag är en glad och hjälpsam tjej på 15 år! För tillfället bor jag i Fort Pinta med mina 10 hästar. Jag började spela på servern Air Star men blev sedan serverflyttad till servern Marshmallow Cloud någon gång i höstas. Jag är med i klubben The Swans, där jag trivs som handen i handsken! 
 
   Jag tycker om att fota och skriva om mina åsikter, hästar med mera och tyckte att det verkade kul att blogga, så startade min första blogg i slutet av december 2013. Jag tycker att det är roligt att redigera bilder, men brukar inte ägna mig åt att redigera så jätteavancerade saker. 
 
 
 
Det var då lite om mig! Kom inte på så mycket mer att skriva. :) Tack för mig! /Lily
 
 
   Besök Lilys blogg HÄR!


Calimbi

Grattis Lily :D <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.