Chrome Pointer

Gah, tidsbrist

   Jag trodde att jag skulle ha maaaassor med tid till att blogga samt förbereda mig för veckan som kommer idag, men icke! Min egen personliga Robin (blir så per default eftersom jag tydligen är hennes personliga Batman) är nämligen på besök från Norge och vår lilla lunch utökades till filmkväll hemma hos ytterligare en kompis (medan vi alla grät floder till Boktjuven - jag har läst boken innan och visste vad som skulle hända hela tiden, så mitt hjärta slog itu minst hundra gånger, arghh). Jag var inte hemma innan tio, hoppsan. (Innan dess hade min mamma hunnit lämna två meddelanden - det första ungefär "OMG du har plöstligt kompisar, umgås med dem nu och kom inte hem!", medan nummer två gick typ "OMG lever du fortfarande, kom hem nuuu!" - haha, aldrig kan föräldrar bestämma sig)
 
 
   För nästa vecka kan jag utlova en utlottning om en gratiskod från GHS (eftersom vinnaren av den aldrig kontaktade mig för att bekräfta sin e-mail), fortsättning på min bloggutmaning gällande Star Stable samt förhoppningsvis inlägg som är lite mer intressanta än vad jag har haft att komma med på sistone. Jag behöver gräva ner mig i en konspirationsteori igen, haha! Måste bara komma på något som jag verkligen kan spinna vidare om - eller så kanske det är lika bra att göra en nyversion av något gammalt, för de lite nyare läsarnas skull ^^
   Jag håller på med ett nytt färgtema till bloggen också. Jag tycker det gröna är rätt nice, men det finns en annan färg som jag jättegärna vill använda mig av och jag kan inte riktigt vänta, haha. Jag blev faktiskt nästan helt klar då jag satte igång i morse, det är bara några bilder som ska bytas ut och en trasslande kod som jag ska kolla upp.
   Jag säger just nu så, att ha det gött till morgondagen så återkommer jag då! :D


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.