Chrome Pointer

Frisisk sporthäst?

Vad i hela friden är det som händer? Kringresande marknad? Sporthästar? Jag är jätteförvirrad här... Och lite besviken över att det inte blev huvuduppdrag, trots att jag försökt intala mig att det inte skulle hända.

Gah, jag har ingen lärare i skolan innan lunch och jag har så sjukt tråkigt, vill bara hem och spela SSO... Värdelös dag :(


Jenny Snowhill

Jag tycker det låter jätte spännande att se hur hästarna ser ut i själva spelet. Dessvärre börjar jag bli lite trött på att det endast kommer såpass unika och fina färger till ponnyer, araber eller andisar. Jag skulle tacka och bocka för exempelvis flera appaloosor eller paint hästar! ^^

Myra

TJOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DE VANLIGA HÄSTARNA RÖR PÅ SIG FATTAR DUUUUUUUUUUUUUUU! OMG OMG OMG OMG OMG

Svar: OMFG SKOJAR DU MED MIG VARFÖR SITTER JAG FAST I SKOLAN JUST NUUUUUU
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Frisisk sporthäst kallas en häst som är korsad mellan friser och en annan hästras t.ex fullblod :)

Svar: Jag vet, jag tyckte bara det var en sån totalt oväntad grej att komma med nu x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.