Chrome Pointer

For the first time in forever

   Sedan jag började spela SSO har jag bytt frisyr på Esme en enda gång (då jag bytte från det långa bruna "bashåret" till det jag har nu) och idag bytte jag faktiskt smink för allra första gången. Jag är jättenöjd - väldigt diskret, men det är mer djup i ansiktet nu än det var med den förra sminkningen. Titta så snyggt!
 
   Jag tyckte mig höra (rättare sagt läsa) något om att det här sminket egentligen inte skulle komma till spelet nu, eftersom alla inte kan se det, men jag hoppas på att det är kvar - det kändes helt perfekt, precis så som jag vill ha Esmes ansikte!
   (Nu vill man ju bara att ögonen ska vara sådär tydligt klara och fina som de var innan jul...)


Michelle Southwright

Åå vilket fint smink! Vart finns det? :)

Svar: I nya salongen i Jarlaheim, men det verkar som sagt vara något fel och alla spelare kan inte se det, om jag har fattat saken rätt
Esmeralda Silverforce

Wirre Weris Drake

Jag såg tyvärr inte det sminket men det var väldigt fint! Hoppas du får behålla det :)

Abbie Diamondnest

Hur "Signerar" du bilderna? Och bor du i den södra delen av förorten?

Svar: Jag har målat mina signaturer i Photoshop och sparat dem som PNG-filer, så sedan klistrar jag bara in dem på bilderna :) Min förort delas vanligtvis in i Västra- och Östra, så jag skulle gissa på att jag bor på den norra och västra sidan ^^
Esmeralda Silverforce

Anonym

har också bytt till det sminket :) så snyggt!!! <3

Stacy Nightdaughter

Tyvärr är jag en av dem som inte kan se det :( Aja får hoppas att det kommer ut snart. Får trösta mig med att sjunga med i sångerna i "frost" ;) Btw passar det Esme sjukt bra!

Svar: Hahaha, sing-a-long till Frost kan rädda även de värsta av dagar x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.