Chrome Pointer

Ett sjukt stort tack...

   ...går ut till eldsjälen Fredrik som inte bara hjälpte mig att få igång mitt Star Academy-spel på min dator, utan dessutom skickade spel nummer 2 och 4 till mig! Åhåhå, nu bara kliar det i fingrarna, nu får mina axlar ta och friskna till sig illa kvickt så att jag kan spela dessa otroligt efterlängtade spel :D Då jag är igång helt som vanligt blir det mycket bilder samt (förhoppningsvis) en rejäl utökning av Wikin, nu då jag har alla SA-spel förutom spel 2!
 
   (Just nu är jag extra glad för mina nya glasögon har äntligen kommit fram till optikern, jag har bara ett kapitel kvar innan jag har klarat av allt som motsvarar Matte B i nya skolsystemet, är helt klar med min stora religionkurs och jag är helt färdig med nya bloggdesignen förutom headern, så... WIIIIIII! :D)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.