Chrome Pointer

Esme Silverforce - proffssnickare

Förberedelser inför min nya dator är i full gång! Innebär bland annat att jag har skruvat ner hyllan jag har haft ovanför skrivbordet, flyttat min tv lite samt dragit fram min fina gamla datorskärm. Måste få hjälp av en vuxen i huset att få upp hyllan igen ett par decimeter högre upp, men då hyllan är på plats och jag har monterat upp mina högtalare kommer det hör bli världens bästa datorhörna (y)


  (Titta på min vackra lilla hörna med inkastade fårskinnstofflor, det här kommer bli åzum då jag har ställt tillbaka alla grejer jag ska ha ^^)

Lucy Macwright

Ser riktigt mysigt ut! 8D

Lilly Underwood

Haha åh, älskar din high-techdator! xD

Svar: Dator...? Asså det där är skärmen jag ska använda till den nya datorn x)
Esmeralda Silverforce

Lilly Underwood

Nej förlåt jag menade TV D: Om det är en Tv där till vänster..?

Svar: Hahah jahaaaa x) Ja det är min älskade gamla feta tv - som min mamma vill byta ut av någon konstig anledning. Det är ju ändå jag som ska stirra på den, hehe...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.