Chrome Pointer

En sammanfattning av inlägg

   Jag har skrivit på den här bloggen i ungefär 15 månader och under de månaderna har jag skrivit strax över 1800 inlägg. Bland dessa har jag tagit upp sjukt många aspekter av SSO, och jag tror att flera inlägg som jag själv tycker är lite mer intressanta inte har lagts märke till av olika anledningar. Kanske för att de faktiskt inte är så intressanta, kanske för att de har missats av flera läsare.
   Här har ni iaf en lista med inlägg som jag personligen tycker är lite intressanta, eller som iaf tar upp lite spännande eller roliga ämnen. Passar bra nu då jag tycker att jag har lite svårt att komma med idéer på inlägg!
   Några inlägg är lite gamla nu, men jag hoppas att ni fortfarande ser dem som läsvärda ^^
 
 
* På lördagmornarna brukar jag sitta med ett par damer i min ridklubb IRL för att lösa korsord i DN. För ett par veckor sedan dök det upp ett ord som utgick från ledtråden "Fornkungen" eller något åt det hållet, och då jag öppnade bloggen på eftermiddagen hade statistiken skjutit i höjden - för tydligen hade folk Googlat på Fornkungen och då hamnat här. Så kan det gå!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.