Chrome Pointer

En samling utmaningar

   För väääldigt länge sedan (okej, det är väl ganska precis ett år sedan nu) komponerade jag ihop en bloggutmaning om SSO - precis en sådan som jag de senaste två veckorna har haft om Årstidsryttarna. Jag har sett att den utmaningen har flaxat runt litegrann på olika bloggar, och jag har sett att andra spelare har fått cred för den - vilket jag tycker är lite trist, för det är ju inte kul då andra får ära för saker som jag själv gjort, hur obetydligt det än må vara.
   Nu har jag sammanställt de tre utmaningar jag än har gjort (SSO, SSL och SS) på tre olika bilder. Det ser lite roligare ut, och det är rätt svårt att missa att det är jag som har gjort dem. Dessa utmaningar får självklart användas, det är bara att ni isf laddar upp bilderna på er blogg under Dag 1 eller något sådant.
  (Som ni kanske ser så är ser inte SSO-utmaningen exakt likadan ut som då jag själv utförde den för ett år sedan - jag har bytt plats på ett par dagar för att de ska passa bättre, nu då spelet också har utvecklats med t ex Hästfunktionen.)
 
   Tänk också på att det här är grejer man gör bara för skojs skull. Man kan välja att tolka varje dags utmaning precis som man vill; det finns inget rätt eller fel!
 
 
 
 
 
 
 
   UPDATE: Numera har jag även alla Star Academy-spel men har inte än orkat ordna en utmaning gällande dem. Om ni påminner mig lite så kanske det händer någon gång!


Juliette Stardawn

Riktigt rolig idé med alla dessa bloggutmaningar! Tror jag ska ta mig i kragen och göra den första utmaningen :) Tack för dina fina listor Esme, dom hjälper alltid till när fantasin till bloggen bleknar ^^

Svar: Hahaha roligt att de uppskattas ^^
Esmeralda Silverforce

Moa Ponyforest

Så har jag förstått detta rätt: Får man använda dessa utmaningar bara man typ skriver att du har gjort dem? :)

Svar: Precis! Det räcker om man bara använder sig av de här bilderna under utmaningens första dag (bara att spara ner på datorn och ladda upp på sin egen blogg), för då syns det ju ändå vem som har gjort dem från början ^^
Esmeralda Silverforce

Josefin Diamonfall

Kom på en rolig grej, man kan ju faktiskt göra en instagramutmaning! Jag är dock för lat för att göra en sådan, men du kanske vill! Det är bara en idé och om du vill får du ta åt dig äran (eller vad man nu ska kalla det) :)

Svar: Jag är inte så duktig på hur man kan utnyttja Instagram till fullo - om du vet lite närmare hur man kan göra så kan jag absolut fixa det :)
Esmeralda Silverforce

Alisa Goldstone

Tack för idén! Använder sso utmaningen på min blogg, kolla gärna in den om du vill se (har precis börjat)

// Apelsinis

Wilma Youngforest

Wow, bra jobbat med dem :D

Kanske lånar någon av dem ;)

sophia schmidt

hej hur kommer man in ispelet för jag vill börja spela nu

Svar: ...genom att gå till spelets hemsida och klicka på "Spela", förslagsvis? Förlåt, jag kanske inte förstår vad du menar, men jag gissar att det är SSO du är ute efter.
Esmeralda Silverforce

Annie Mountainson

Gud vad bra! Har haft lite svårt att komma på vad jag skulle blogga om på senaste tiden. Då var din sso-utmaning hur bra som helst! Stor cred till dig, du är sjukt duktig på allt du gör, kolla bara in headern! Än så länge har jag bara kommit till dag två men jobbar på! :)

Svar: Åh vad roligt att du uppskattar utmaningen, och tack så jättemycket :D
Esmeralda Silverforce

Ida Hawkberg

Jag lånar dem och länkar till din blogg! :)

Wilma Youngforest

Okej,. idag ska jag börja på den, blev inte av innan hehe..

Lily Rainstorm

Åh, vilken trevlig idé! Fick ett tips om detta inlägg från en bloggkommentar. Detta får mig säkert att vända på inläggtorkan!

Svar: Roligt att utmaningarna kommer till användning ^^
Esmeralda Silverforce

Cecilia Gladefield

Jättebra utmaningar som är väldigt roliga att göra :D Jag har nu börjat med SSO utmaningen för några dagar sedan :D Ser fram emot att göra alla! <3

Maria Moonfield

Jag ska göra dessa bloggutmaningar så jag lånar bilderna. Men börjar med sso utmaningen. Jag länkar även till dig.
Kram.

Annie Lightningheart

Är lagom sur för jag hade ett utav Star Academy spelen när jag var yngre, men kan inte hitta de någonstans :( Skulle vara kul att spela dem faktiskt :)

Ylva Westnest

Aså fattar inte detta måste man ha en blogg eller.
Vill så gärna göra detta eller vad man gör.

Svar: Lämpligt är ju att ha en blogg; annars går det väl på Instagram också, men det är väl lite jobbigare att skriva på mobilen.
Esmeralda Silverforce

Eva

Åh, vill gärna göra dessa bloggutmaningar! :D Ska nog göra dom på min blogg inom kort!

Viktoria Shadowhunter

Tänkte att jag skulle göra din bloggutmaning om SSO. Duger det att jag länkar hit i varje inlägg? Sätter länkarna högst upp i inläggen. Eller måste jag lägga upp bilden på utmaningen i det första inlägget?

Svar: Duger jättefint :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.