Chrome Pointer

En fantastisk idé

   Min klubbkamrat Myra skrev tidigare idag ett inlägg om hästarnas färger i SSO (Läs inlägget HÄR) och tog upp mångas önskan om att få skräddarsy en häst helt själv. En idé hon hade som jag tyckte lät helt fantastisk var att utlysa en designtävling bland SSO's spelare där man själv har chansen att designa en häst som senare skulle dyka upp i spelet.
 
   Det har tidigare funnits en sådan tävling, där spelarna hade chansen att designa t-shirts. Där skulle det ha blivit tre vinnare, men det blev istället sju. En av vinnarna var ju då svenska bloggaren Evangeline Silverbell.
 
Winners in the T-shirt competition!
 
   Det var nästan ett år sedan den tävlingen utlystes, och jag tycker allt att det är dags för en ny tävling. Det finns så många duktiga konstnärer bland SSO's spelare, jag kan tänka mig att en tävling där spelarna får designa en häst skulle bli väldigt populär samt ge fantastiskt fina bidrag.
   Om inte en tävling om hästar (vilket kanske skulle bli lite avancerat, men jag tycker ändå det är en grymt kul idé) tycker jag ändå det vore kul med en ny sådan här tävling - kanske att spelarna kan få designa en rock eller en jacka?
   Hur som helst så hoppas jag på en liknande sådan här tävling framöver, det är väl roligt att vi spelare får en chans att sätta en egen liten stämpel i spelet? :)


Myra R

Har också tänkt på att det var ett tag sedan nu med en tävling. Vore verkligen kul med en hästdesign-tävling. Eller som du nämnde, någon jacka eller rock.
Tror många skulle bli riktigt glada av en sådan tävling. Just nu händer det ju inte så mycket i spelet förutom den nya fraktionen, så det skulle verkligen behövas någon.. "Krydda" för spelarna just nu.

Svar: Ja absolut! Så som jag förstod det då jag pratade med GM så hade de tänkt sig att starta en större tävling någon gång snart, så jag hoppas att det blir något sånt här då :D
Esmeralda Silverforce

Ida Hawkberg

Hej!
Jag ville bara tacka lite för din blogg! Den är verkligen fantastisk, dina inlägg känns ordentligt genomarbetande, och du målar verkligen helt fantastiskt!
Tack så mcyket för en fantastisk blogg.

Svar: Tack själv för dina fina ord, det är så roligt att det jag skriver uppskattas :)
Esmeralda Silverforce

Fiona Mcpaw

Wow, det skulle vara skitkul med en sån tävling. Nästan så jag måste förbereda mig och kolla in hästfärger, hehe xD

Svar: Haha, gör så för säkerhets skull x)
Esmeralda Silverforce

Alinde

haha nice :)

Tinnis Päron Silverheart

Har också länge tänkt på det här, och har skickat in några gånger om en tävling, men aldrig fått svar...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.