Chrome Pointer

Djävulsklyftan

   Fick tips om detta ämne av Nova M.

 
   Djävulsklyftan har funnits med mig länge, redan sedan Starshine Legacy. Alex och Katja tävlar i ett galet lopp över klyftan medan Garnoks bläckfiskarmar tränger sig upp ur jorden i ett försök att stoppa Alex. (Ja, jag var liten och skraj på den tiden, traumatiserad för livet) Man får inte veta mycket om platsen då, mer än att den ska vara... ondskefull. Trevlig stämning för ett barnspel!
   Klyftan dök upp igen i Höstryttaren, men den såg där avsevärt mycket trevligare ut. Eller, sedd i dagsljus och utan en galen Garnok som rage-ar sönder så är det en ganska fin plats.
 
 
   Jag samt många andra som spelat SSL hoppades verkligen på att Djävulsklyftan skulle dyka upp i SSO i samband med Jorvikstallet, och ojojoj vilken glädje då det hade blivit något fel i en onsdagsuppdatering, då vi kunde se namnen på alla platserna nere i Skördebygden. Där fanns den ju, vid Grådaggsbergen! Logiskt, tycker jag.
   Ödesryttaren Lisa, som vi känner igen från Starshine Legacy, ska ju nämligen finnas någonstans i Grådaggsbergen enligt information från den lasagneälskande Justin. Hennes häst Starshine vandrar just nu runt nedanför bergen, i Gröndal, det har nog majoriteten av er lagt märke till.
   Invånarna i Jarlaheim är livrädda för Djävulsklyftan, så de har valt att låsa grinden till den. Den är inte riktigt belägen på samma ställe som den var i SSL, där kom man nämligen fram i ett skogsbryn ett antal meter från Jorvikstallet då man lyckats ta sig nedför berget. Att den nu ligger så nära vår stora, fina stad tycker jag är en bra grej faktiskt, man minns att den är där då man rider förbi den låsta porten. Att det bortanför den finns en smal, hög bergsstig som stinker ondska samt leder till Grådaggsbergens djupaste hemligheter - jag kan knappt vänta på att få se vad som finns där!
   Jag vet inte vad vår huvudstory kommer leda till framöver, men jag hoppas på att vi snart får tillträde till Djävulsklyftan, för det vore verkligen jättehäftigt.


Charlotte Snowborn

Jag minns att jag nästan uteslutande spelade SSL 2 på grund av alla de banor som höll på att ge en hjärtattack i de andra spelen. Och ärligt talat så har jag fortfarande, 21 år gammal, svårt för batterinivån i trean... Läskiga barnspel.

Svar: Hahaha får hålla med, jag var så skraj av mig som barn (vilket jag iofs är fortfarande men jaja) så det tog bokstavligt talat flera år innan jag lyckades komma igenom alla spelen x)
Esmeralda Silverforce

Rosalie Northside

Förlåt om jag ställer svåra frågor, men det krävs väl inte internet för att kunna spela årstidsryttarna? :-)

Svar: Nejnej, Årstidsryttarna är PC-spel som gavs ut på skiva i samband med Polluxklubben, de är helt oberoende av internetuppkoppling :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.