Chrome Pointer

Dag 8 - Favoritplats i varje spel

   Höstryttaren
   I Höstis finns det två platser som jag tycker väldigt mycket om - Jorvikstallet och Hillcrest. Jorvikstallet är ju mitt favoritstall genom tiderna i alla spel, pga känslan jag har med mig från SSL, sååå... ^^ Hillcrest känns bara som en så sjukt mysig plats, även fast det är lite tomt och kalt.
   Hillcrest från Höstryttaren
 
   Vinterryttaren
   Dietrich, slottet där den slutgiltiga tävlingen hålls, det är så fint! Man ser visserligen bara en borggård, men det är en superhäftig miljö!
 
 
   Vårryttaren
   Jag måste nästan säga Rodilla här, trots att Vårryttaren imo är det spel som har de allra härligaste platserna. Rodilla är ju uppenbarligen inspirerat av Spanska Ridskolan, och jag tycker att ridhuset är helt fantastiskt. Hoppas på att få se något liknande i SSO, men jag undrar lite över typ upphovsrätt/copyright/va-fasen-det-nu-är-med-arkitektur då det kommer till att plocka in sånt i spel.
 
 
   Sommarryttaren
   Castle Bay. Alla småöar som kopplas samman av broar. med Herman Castle på en av öarna. Jättehäftig plats!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.