Chrome Pointer

Dag 6 - Den tävling jag tycker minst om

   Det finns faktiskt två tävlingar som "förtjänar" denna mindre roliga stämpel i mina ögon.
   Den ena tävlingen är loppet som Jordan Jet håller i vid Rockville-stallet i Vårryttaren. Det är dötråkigt, åtminstone då man fortfarande har den allra första hästen. Det tar typ fyra minuter och hästen försöker sakta av varannan meter, nä fy så trist det är! Loppet höjer sig absolut då man har en häst som faktiskt kan röra på påkarna, men då måste man ju ha kommit upp några nivåer samt tjänat in en massa pengar för att ha råd med pållen.
   Det andra loppet är det som Eric Lowe håller i runt Meander i Vinterryttaren. Minst lika långt, minst lika tråkigt. Mycket roligare då man har en kvickare häst, men annars... om vi säger såhär, de senaste åren har jag aldrig ridit det loppet alls innan jag uppgraderat mig till en snabbare häst. Ugh!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.