Chrome Pointer

Dag 5 - Favorittävling

   Utan att tveka är min favorittävling genom alla spel Katjas Six Bar i Vinterryttaren. Jag vet inte ens vad som är så roligt med den, för det är ju bara sex hinder på rad, men det slutar ändå med att jag drar över den minst tio gånger på raken då jag väl spelar.
   Lätt en grej jag vill ha till SSO!
 
 


Wirre Weris Drake

Är det grejen då man ska ta sig över hindrena på tid? Den fastnade jag på och sen har jag inte spelat mer.. men jag försökte inte så mycket heller x) haha!

Svar: Jo precis, det är sex hinder som står på rad och de höjs successivt genom hela serien, samtidigt som man ska ta sig över dem så snabbt som möjligt :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.