Chrome Pointer

Dag 3 - Mina favorithästar

   Det finns sammanlagt 65 hästar i Årstidsryttarna. Tänk va, det är rätt många. Det finns några som har följt med mig genom åren och som jag fortfarande tycker om mer än många andra.
 
   Achal Teke från Cape Point - Hur häftig är inte den här färgen? Jag gillar faktiskt den här matta färgen på just den här hästen, jättecharmigt!
 
   Donhäst från Firgrove - En av mina favoriter någonsin, jag tycker hästen är jättecharmig! För er som har läst min Fan Fic Höstryttaren så är Elys häst Butterfly den här Donhästen.
 
   Engelskt fullblod från Valedale - Jag älskar den här gulbruna färgen, jag vill så sjukt gärna ha just den här hästen i SSO! Den här hästen har också varit med i min Fan Fic, som hästen Lisa har till låns under hela Höstryttaren.
 
   Gelderländare från Cape Point - Bred bläs och höga strumpor; det snyggaste som finns! Fantastiskt fin, den här hästen.
 
   Hannoveranare från Firgrove - känner ni igen färgen? Min älskade Ashdancer har funnits sedan tidiga dagar! Den här hästen lade jag dock knappt märke till innan jag började spela SSO, det var nämligen då denna fina gråskimmel fastnade i mitt hjärta.
 
   Holländskt Varmblod från Beauvista - En Iddy med ljus man! Så som jagt har sagt många gånger förut så älskar jag den här hästfärgen och tycker den är fantastiskt fin med vilken manfärg som helst.
 
   Kanadensiskt Varmblod från Pine Hill - Kanadensaren kommer nog alltid vara min absoluta favorit från Vinterryttaren, vilket märks även i min Fan Fic; Elys drömhäst Hirari är då denna häst.
 
   Lipizzaner från Beauvista - Är den inte häftig, denna skönhet? Lite mer brunskimmel än något annat, och jag hoppas på att denna häst kommer tillbaka tillsammans med dess ras då den kommer till SSO!
 
   Lusitano från Rockville - Jag älskar den här färgen, superfin!
 
   Mangalarga Marchador från Hillcrest - Hahaha ja, jag gillar borkar! Denna häst finns också med i min version av Höstryttaren, som Hennys häst Stupefy.
 
   Missouri Fox Trotter från Firgrove - En snygg fux! Hade väl varit ännu snyggare med lite "styrka" i färgen, men jag är ändå väldigt förtjust i hästen. Finns också med i min version av Höstryttaren, som Elys ilska nyinköp Flame.
 
   Persano från Cape Point - Fux med bläs och strumpor, behöver jag säga mer?
 
   Svenskt Halvblod från Rockville - Min absoluta favorithäst från alla spel! Intensiv, dösnygg färg, och den här hästen är verkligen brun, inte sådär lite mjäkigt blandning-mellan-fux-och-brun som Iddy är. Om den hade haft strumpor även fram hade det varit en helt perfekt häst och jag hoppas verkligen att en sådan kommer till SSO!
 
   Andalusier från Beauvista - Väldigt långt från de stora kraftiga skönheterna från SSO, men jag tycker ändå att dena häst har sin charm. Jag gillar färgen, samt texturen i man och svans; det var nämligen den enda i hela Star Stable-serien som hade den texturen.
 
 
   Sen är det ju så att alla de här hästarna ser ut som giraffer - de ser lite annorlunda ut hela bunten, men de är långt ifrån lika snygga som hästarna är i SSO. tack och lov för spelutvecklingen!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.