Chrome Pointer

Dag 15 - Det absolut bästa i Star Stable

   Nu var det många år sedan jag började spela Star Stable, och det är faktiskt svårt att spela dem numera, de fyra spelen. Anledningen är inte att spelen är dåliga, utan att SSO är så sjukt bra i jämförelse.
   Det absolut bästa med Star Stable, de fyra spelen som åtminstone jag kallar Årstidsryttarna, är att vi fick en slags fortsättning på SSL där vi kunde återbesöka platser och möta gamla karaktärer, samt att det kunde ge SSO en språngbräda. En spelserie som kanske från början var menad att avsluta SSL blev istället något för SSO att leva upp till. Och den härliga spelkänslan består, år ut och år in.
 
 
   Det här var den sista delen av min bloggutmaning. Då jag har spelat igenom Star Academy (vilket jag än inte har hunnit med) så ska jag försöka komponera en utmaning även om den serien - eftersom jag saknar spel 3 får man dock se hur det går ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.