Chrome Pointer

Dag 13 - Favoritområde

    Det område jag tycker bäst om i spelserien är utan tvekan Höstens område! Det är stort (nästan lite för stort ibland, eftersom det är väldigt tomt), det är charmigt, det innehåller både platser man känner igen från SSL samt platser man fått återbesöka i SSO. Även fast jag tycker att Vårens område är vackrast (med Rockville, Beauvista och Bayrigde - ugh, vilka vackra platser!) så är det för alltid Höstens område jag kommer tycka bäst om ^^
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.