Chrome Pointer

Dag 1 - Mitt favoritspel

   Av de fyra Årstidsryttar-spelen finns det ett som jag alltid återkopplar till och ett som jag har spelat fler gånger än något annat. Och det är det allra första spelet, Höstryttaren.
 
   Varför? För att det imo helt enkelt är det bästa av spelen. Uppdragen håller på i en evighet (man får spela i några timmar för att faktistk spela igenom allt), det är rätt okej hästar (även fast det finns snyggare i senare spel), miljöerna är... hemma. Jorvikstallet, Valedale, Firgrove, Silversongfloden är nästan desamma som i SSO. Det är möjligt att plocka växter till hästarna istället för att köpa hö (och eftersom jag är snål plockar jag endast växter), och det hjälpte till att sätta en känsla till spelet som aldrig riktigt höll i sig i de andra tre spelen.
   Höstis all the way!
 
 


Rosalie Northside

Hej! Jag har länge letat efter höstryttaren,vinterryttaren, vårryttaren och sommarryttaren, då mina gamla är borta sedan en flytt. Så jag undrar om du vet vart man lätt kan få tag på dem?

Svar: Att få tag på dem numera är faktiskt oftast väldigt svårt. Det kan gå att få tag i dem på typ Amazon.com, annars är det väl typ Blocket som gäller. Annars kanske man råkar ha grym tur om man frågar runt på olika bloggar, det kanske finns någon enstaka kotte som kan tänka sig att sälja?
Esmeralda Silverforce

Wirre Weris Drake

Jag har spelen men har bara spelat det första, måste nog sätta mig och ta tag i det där, är så många som pratar om dom :)

Kate Mistwood

Har också höstryttaren och det är så underbart att rida där när det är solnedgång *-* <3

Rosalie Northside

Tack så mycket, får fortsätta mitt letande :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.