Chrome Pointer

Börjar komma ikapp mig själv

   Min hemsida esmesilverforce.weebly.com är nu äntligen uppdaterad så att den har rätt information på sig. Jag hade nästan glömt att den existerade, särskilt nu sista två månaderna då jag har haft rätt mycket att tänka på. Nu känns det dock bra att den är igång lite bättre, och jag ska försöka hålla den så uppdaterad som jag kan ^^
   Om ni vill se den kan ni klicka på länken nedan - den fungerar nu också som en liten sneak-peak på bloggens nya färgtema, som kommer upp då jag gort några små fixar till samt gjort en ny header :D
 
   UPDATE: Å en lite tråkigare sida:
   Är lite trött på mig själv som utlovar mer intressanta inlägg här, men just nu ser det ut som att jag måste droppa allt som har med dator att göra ett tag. Jag har nämligen så ont i axlarna och armarna att jag knappt kan sova just nu. Dock så har jag fått tid hos en sjukgymnast i morgon redan, så jag ska se vad som finns att göra.
   Senare ikväll kommer det upp ett inlägg gällande min sista kod från GHS, och jag ska försöka hålla upp den här Star Stable-utmaningen tills den är slut, men i övrigt tar jag nu en paus gällande spel samt blogg tills min kropp är hel igen.
    Så nu vet ni deeeeet...


Wirre Weris Drake

Uscha, hoppas du får någon hjälp med det <3 Och du tack för länken upptäckte den nu, hur är allt annars, försökte breva dig i spelet men där var det ju tvär fullt hihi x)

Svar: Tack för omtanken, jag lyckades faktiskt få tid hos en sjukgymnast redan idag! :D Om du vill prata får du gärna skicka typ ett mejl istället, tycker spelets mejlsystem är rätt vedervärdigt x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.