Chrome Pointer

Bloggutmaning - Star Stable

   Jag har tidigare komponerat ihop bloggutmaningar gällande SSO och SSL, och jag hade tänkt göra en ytterligare utmaning gällande Årstidsryttarna innan Skördebygden öppnade. Det hanns dock inte med, jag hade så mycket annat att tänka på så jag glömde helt bort det här då, haha. Just nu har jag dock lite brist på idéer och då är ju en sådan här bloggutmaning helt perfekt :) Dag 1 är alltså i morgon, då jag kör på i femton dagar! Ni får självklart låna denna utmaning om ni vill, men det uppskattas om ni nämner att det är jag som har gjort den från början!
 
 
   Dag 1 - Mitt favoritspel
   Dag 2 - Det spel jag tycker minst om
   Dag 3 - Mina favorithästar
   Dag 4 - De hästar jag tycker minst om
   Dag 5 - Favorittävling
   Dag 6 - Den tävling jag tycker minst om
   Dag 7 - Favoritplagg
   Dag 8 - Favoritplats i varje spel
   Dag 9 - Favoritstall/by i varje spel
   Dag 10 - Något jag tycker är konstigt i varje spel
   Dag 11 - En NPC jag gillar i var spel
   Dag 12 - Någon/Något från spelen jag saknar i SSO
   Dag 13 - Favoritområde
   Dag 14 - Bästa ridsporten i spelen
   Dag 15 - Det absolut bästa i Star Stable


Rose Goldfield

Är det okej om jag "snor" denna bloggutmaning och SSO-utmaningen? ^^' (Självklart länkar jag dig och säger att det är du som kommit på den, i så fall :3)

Svar: Absolut, gör så - ska bli jättekul att se vad du skriver "i" dem :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.