Chrome Pointer

Blä på skolan

   Det värsta med att gå i en skola som är så sjukt slapp så det finns inte är att då man väl börjar ge upp och tänker "nähä, vi kommer alltså inte göra något vettigt alls den här veckan" - DÅ av alla stunder dyker en lärare upp och ger ut tuffare uppgifter. Resedagbok på engelska, usch och fy, som om man inte har genomlidit det tio gånger tidigare under den tolvåriga skolgången! Hur löser jag problemet? Genom att skriva en resedagbok om hur jag reser genom Jorvik, bara för att jag är totalt desperat. (Tänkte faktiskt att om jag blir nöjd med resedagboken kommer den upp på Fanfiction.net då den är färdig - den kommer vara på engelska, men då kan ni förstås läsa den om ni vill!)
 
   Ska försöka dra ihop första delen av dagboken och sen ska jag levla hästar. Gambit blir lvl 15 idag, Pretty lär gå upp i minst lvl 6 och jag ska faktiskt försöka göra de dagliga hos G.E.D. Jag har inte orkat med dem, så jag har nog inte gjort dem sedan i december tror jag.
   Dessutom ligger jag ungefär fyra-fem dagar efter med Goldspurs, tyyypiskt! Detta från GHS samt att jag har haft ett par dagar då jag inte ens har hunnit logga in på spelet. Jag ser verkligen fram emot att få prova det nya Gröndalsloppet, fram till dess får jag nog hålla mig borta från bloggar för att inte spoila för mig själv x)


Charlotte Snowborn

Det kanske är en något för personlig fråga så jag förstår om du kanske inte vill svara, men jag prövar ändå(Totalt irrelevant för SSO också).
Men visst går du på en folkhögskola? Och hur fungerar det till skillnad mot till exempel komvux eller gymnasiet?
(Jag har varit sjukskriven i en herrans massa år så jag saknar totalt gymnasiekompetens och har fått för mig att folkhögskola kanske skulle kunna vara något att försöka prova på) Fast om det är totalt kravlöst och man själv saknar självdisciplin kanske det inte heller är det bästa valet?
För jag velar mellan att söka distanskurser till komvux, folkhögskola eller lyssna på sjukvården och bara fortsätta skrota omkring hemma. Så om det nu var folkhögskola du gick på, tycker du att det ger något vettigt? Jag kan nämligen inte hitta en enda som faktiskt själv gått på någon, alla säger att det är ett så bra alternativ men när man inte hittar någon som själv gått på en så blir man ju lite fundersam.
Ber om ursäkt än en gång om det är på tok för personligt.

Svar: Ingen fara, jag svarar gärna! Jag skickar dock ett mejl till dig istället så att det inte blir värsta uppsatsen här i kommentarerna ^^
Esmeralda Silverforce

Siri

Jag har en hemkunskapsuppsats till nästa vecka, en biologiuppsats om droger som ska vara klar om tre veckor, ett SO prov om världskrigen och mellankrigskrigen om två veckor, en tyskaprov om två veckor, ett franskaprov om tre veckor och ett matteprov om tre veckor... Jag har en smula panik.

Svar: Ojoj, heliga kossa :o Läser du BÅDE franska och tyska? Jösses, jag har aldrig haft sådär mycket grejer att göra ens då jag gick på gymnasiet...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.