Chrome Pointer

Bildsortering

   Jag har levlat Gambit samt beskurit en väldans massa bilder idag. I morgon kommer jag nog inte ha tid att sitta framför datorn alls, så jag har dessutom dragit ihop inlägg till dess. Lily McLees gästbloggning dyker upp klockan tolv i morgon också, så håll koll på den! ^^
 
   Lilla Pretty har nu äntligen flyttat hem också - jag har velat köpa henne sedan hon kom till spelet men vågade då inte, eftersom vi då inte kände till Hästön. Känns som att hon är en perfekt del av familjen Silverforce, jätteroligt :D Kommer nog bildspamma lite på henne framöver, för hon är så söt ♥ Gäller bara att jag har tid att spela, samt fota. Har en bloggdesign att koda också (inte åt mig själv) och jag hittar liksom inte riktigt tiden eftersom jag vill göra så mycket saker samtidigt. På söndag kommer jag antingen ha hemmadag eller åka iväg för att titta på priser på datorer, och om jag är hemma blir det kodning ^^ Jag älskar verkligen att koda bloggdesigner, men då saker krockar... xP
 
   Jag ska logga in igen och kuta runt lite med Pretty - tänkte dra igenom hela GåD, eftersom jag inte pallade det med Gambit. Sen kanske jag åker lite fram och tillbaka med färjorna också, för jag var verkligen barnsligt road av dem (vilket Siri antagligen märkte i klubbchatten igår då jag provade för första gången, haha). Bästa färdsättet någonsin!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.