Chrome Pointer

Är lite...

   ...avundsjuk på alla er som redan kan göra tävlingen i Gröndal. Jag missade ju att göra uppdragen under tre dagar (onsdagen, torsdagen och lördagen) eftersom jag har varit bortrest, så jag ligger efter. Ska bli nice då jag hinner ikapp, ser verkligen fram emot den tävlingen :D
   Så för några dagar håller jag mig borta från andra bloggar, vill inte bli spoilad ^^
 
   Har du ridit tävlingen i Gröndal än?


Nadia Moonnight

Ja, jag har ridit tävlingen i Gröndal! Jätterolig, men grymt svår.

Emelie Siverhaven

Ja jag red den igår, den är riktigt svår med många kluriga svängar :D Dock har redan laggarna varit i farten och tagit rekord men men :D

Veronika Dragonforce

Jag testade den igår, klurig bana men hade önskat lite mer hinder kanske :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.