Chrome Pointer

Är jättetagg...

   ...på att spela Star Academy och Starshine Legacy och fota en massa, men det känns onödigt då jag kommer byta dator inom en vecka. Kommer inte orka gå igenom/föra över en massa bilder nu! Blir bättre att vänta och börja om på nytt med en ny Fraps-mapp.
   Därför har jag inte spelat vidare alls i SA heller. Tycker bara det känns onödigt att spela halvvägs genom spelen för att sedan börja helt på nytt på ny dator. Jag har faktiskt inte ens spelat ut det första spelet en gång - jag kom väldigt nära slutet, men då stängdes spelet ner helt oväntat (vilket har hänt ett par gånger, jätteirriterande) och självklart hade jag glömt att spara mina framsteg (igen). Star Academy har nämligen inte samma nivåsystem som SSL, utan man måste spara spelet själv.
 
   Men strunt i det, inte mycket att göra just nu. Skulle vilja göra en SSO-edit, men vet inte vad jag ska hitta på. Vill inte börja med något jättestort arbete, utan vill ha något som går på max ett par timmar så att man blir färdig idag.
   Igår glömde jag dessutom att sköta om mina hästar eftersom datorn dog av överhettning mitt i min levlingsrunda, så nu har jag mindre glada hästar i hemstallet. Typiskt!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.