Chrome Pointer

Äntligen iväg från skolan

   Har inte gjort ett jota på hela dagen och min mentor tyckte så synd om mig så han lät mig sticka tidigare så att jag kunde ta en buss som passade mig bättre. Förbenade skola!
 
   Okej, nu då saker och ting har lugnat sig i min skalle - Ferdinands Hästmarknad hörde jag om redan förra veckan, men jag glömde att säga något om saken. Jag återkommer om den saken lite senare. Jag trodde faktiskt på att den skulle komma på ett helt nytt ställe i Jorvik, så det här var ju... intressant. Och att den flyttar runt?! Ojoj, det här blir ju spännande att se vad det handlar om!
   Trevligt med nya hästar, och jag tycker de var fina, fast de är inga hästar som genast sätter sig vid näthinnan. Det kan säkert sluta med att jag köper någon av dem, får se vad som händer helt enkelt ^^ En helt ny ras blev det ju nu dessutom - är faktiskt lite putt på att inte Lipizzanern kommer till spelet någon gång, jag skulle vilja pricka av den på den här kommande-hästras-listan.
   Medan jag fortfarande var i skolan fick jag veta genom både blogg och sms att ALLA HÄSTAR RÖR PÅ SIIIIIIG! Ni som har varit med här ett tag vet att jag har skrivit om saken minst hundra gånger, ni har inte en aning om hur glad jag blev över det! Helt fantastiskt och nu känner jag mig mycket mer tagg på att rida och köpa de vanliga hästarna :D
 
   Har inte börjat spela än - inväntar spänt ett viktigt samtal gällande ny dator. Kontakter är bra att ha ibland! (Verkar som att jag kommer få min speldator till slut, WIHO!)


Alessandra kinglord

Nu kan alla hästar röra sig start hästen också visst är det bara du som så gjärna ville ha det

Svar: Ja, jag skrev ju det i inlägget :) Jag tror dock att det här är något som i princip alla ville ha, inte bara jag ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.