Chrome Pointer

Älskade grålle

 
   Charmiga häst, haha! Ash ska nu faktiskt åka till Hästön, eftersom jag inte vill ha fler än fyra grabbar hemma samtidigt och nu ska plocka hem Helios. (Har redan Iddy, Remus och Gambit hemma.) Behöver fota både Helios och Gigi, sen får ni se projektet jag har hållt på med under veckan ^^


zoe dolphinborn

Hej! det här hör inte till inlägget men ska bli Life Time nästa månad. Så ska köpa när det är dubbel sc:)men vet inte vicken häst jag ska köpa det ska vara en andalusier,frieser eller frisisk sporthäst...vilken tycker du är snyggast av de?:)tacksam till svar!

Svar: Haha oj, jag vet inte...personligen trivs jag allra bäst med den bruna Andalusiern (vilken är den enda stora häst jag äger), men försök tänka dig vad som passar just dig bäst ^^
Esmeralda Silverforce

Cynthia Mountainheart

Tänk om det kommer superduper spännande huvuduppdrag precis när du skickat i väg honom! Vad skulle du göra då?

Svar: Då får jag hämta hem honom igen på onsdag ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.