Chrome Pointer

Åh, saker på gång

   Om saker och ting går som planerat blir det ny design senare idag här på bloggen - eller ny och ny, nytt färgtema blir det. Jag har inte fantasi nog att dra ihop en helt egen bloggdesign och jag har inte heller hittat en annan mall än den jag just nu redan använder som passar mig. Jag kan säga så här - det blir en av mina favoritfärger och headern kommer förmodligen bli en av det lite ovanligare slaget :) Då design och header och allt dyker upp släpps även namnet på min nästa häst (eftersom hennes namn kommer finnas i headern redan från början) - ni kommer dock inte få se henne på åtminstone en vecka, jag kommer antagligen sätta igång en ny tävling innan dess.
 
   Mina axlar tar kol på mig men jag är ju dum och sitter vid datorn ändå. Igår höll jag på att panika sönder då datorn först dog helt och sen höll på och bråkade med mig då jag försökte göra systemåterställning. Ack, denna dumma burk, att jag inte överlever utan den!
   Savoy är helt färdiglevlad nu, vilket är sjukt skönt. Nu är det Gambits tur och min fina dalmatinerpålle är redan på lvl 6.
   Jag ligger ju lite efter med rykten efter GHS, så först igår blev jag populär med Goldspurs också. Jag tyckte det var rätt roliga uppdrag faktiskt, lite oväntat tycker jag. Fast den där Jack Goldspur, han skulle allt behöva en spark i arslet för att... ja, kunna göra någonting rätt. Han känns lite som Skördebygdens version av James - odräglig.
 
   Jag har gjort en massa småfix på SSO Wiki i veckan, känns som att jag får mer och mer att göra där just nu. Kul att den kan utökas, mindre kul att jag egentligen inte borde sitta med den eftersom jag har ont. Jag har en känsla av att flera som faktiskt vill redigera undviker det eftersom mallarna på sidorna är förvirrande - är det så?
 
   Nejmen det var typ det jag hade att komma med, nu åker Photoshop fram.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.