Chrome Pointer

Ack, så nöjd man blir...

   ...då man sitter och kodar och har värsta flytet. Älskar att koda bloggdesigner, fy vad det är roligt! (Särskilt då det faktiskt går som man vill också, haha!) Jag har lite småfix att göra här också faktiskt, men det är inget som direkt kommer synas, det är bara en detalj som jag har planerat för länge. Jag berättar självklart vad det är då det är färdigt!

   Redan i morgon kommer den nya gissningstävlingen upp, eftersom jag räknat med att ha Gambit i lvl 15 innan nästa vecka är slut. Som tidigare konstaterat så blir det ett annat pris än i vanliga fall denna gång, men jag tror att det kan vara rätt uppskattat på sitt sätt ändå :) Självklart kommer jag senare återgå till att måla bilder till vinnarna framöver, det är just nu då jag kommer behöva åka på studiebesök efter skoltid (vi ska göra ett slags projektarbete och jag samt ett par kompisar tar det som ursäkt för att gå på museum samt bio (Cosmonoooovaaaaaa) på skolans bekostnad - man kunde ju ha det sämre) som jag inte vill lägga för mycket stress på mig själv.

 

   Jag är dessutom glad över att konstatera att mina axlar känns lite bättre, men jag kommer ändå begränsa min datortid fram till att jag vet precis hur läget är med dem. Inte lätt att sitta framför datorn om man inte kan använda armarna alls!

   Men det var nog ungefär det jag hade att komma med just nu. Nästa vecka fortsätter självklart min "bloggutmaning" om Star Stable, och då jag vågar sitta vid datorn längre stunder så ska jag fortsätta med Star Academy. Fredrik, som var snäll nog att hjälpa mig få igång spelet jag haft hemma ett tag, har nämligen återigen spelat rollen som räddaren av världen då han skickade Star Academy 2 och 4 till mig nästan helt ut ur det blå - stort tack återigen, det uppskattas till tusen! Jag ska också försöka komma igång lite mer med spelande av Årstidsryttarna, för att kunna dela med mig av fler bilder därifrån.

   Tills i morgon, Ödesryttare och Jorvikbor!Myra R

De ändringar du gjort har blivit helt perfekta. Du fattar inte hur mycket jag uppskattar din hjälp, tusen tack!
Kom ihåg att hojta när du vet hur du vill ha bilden :3

Antar att din armbågs-grej är en inflammation vid något ställe av överansträngning?
Ingefära och produkter från kokos (kokosolja, kokosmjölk osv.) är båda anti-inflammatoriskt. Ballerinor dricker ofta varmt vatten med ingefära i, just för att de belastar sina leder så himla mycket. Sedan är socker en "inflammationsbov", så det kan man försöka minska ner på ett tag..
Ingefäran ska vara färsk och det är en liten rot man köper. Man skivar ner det i t ex te och dricker. Går att ha i mat också. Jag har det på mackan för att jag tycker det är så gott, ha!

Svar: Nejmen va bra :D vet inte om du sett mejlen, men Translate-grunkan får du slåss med själv för att få rätt kod, kanske inte är så bra att ta det på mitt eget Google-konto ^^'Och sure, jag återkommer om bild!

Asså ja, det är typ tennisarmbåge men smärtan spred sig asfort (på bara två-tre dagar) upp till axeln och nu är det båda axlarna som gör ont istället och muskelfästena vid nyckelbenen känns så sjukt inflammerade. Tack för tips, får testa det i kombination med övningarna jag får från sjukgymnasten :D
Esmeralda Silverforce

Stephanie Snowhall

Måste bara berömma dig Esme. Varje gång jag klickar in här finns det vettiga och välskrivna inlägg, och det är så roligt :D

Siri

Ahah om du vill får du gärna hjälpa mig med design också!

Svar: Skicka ett meeeeejl :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.