Chrome Pointer

Uppdaterad FanFic

   Ni som har varit med här ett tag vet att jag har en lååång Fan Fiction, publicerad på Fanfiction.net. Nu har jag uppdaterat Vinterryttaren med ett par nya kapitel efter att den har varit stilla väldigt länge, så om intresset finns kan ni ju kika in där! Länk till Vinterryttaren HÄR.
 
   Om du hellre vill börja från början med del 1, Höstryttaren, klicka HÄR.


Matilda Greenstone

Du skriver så braaa!!!
Snälla något kapitel till ^^
Du är verkligen duktig!

Svar: Åh vad gullig du är, jag blir så glad att det uppskattas! Mer kommer inte just nu, men jag ska korrekturläsa och försöka lägga upp mer om ett par veckor!
Esmeralda Silverforce

Siri

Dopey verkar inte trivas med Cassie )):

Svar: Inte just nu nej, men Dopey dyker upp mer framöver!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.