Chrome Pointer

Shine like Starshine

 
   Starshines päls gjord av Caitlin Winterfield
   Starshines utrustning gjord av Caitlin Winterfield
 
 
   Om ni har tittat på min Ride Through, glöm inte att berätta för mig vad ni tyckte om den/om ni är intresserade även av SA och SS också! Jag har två avsnitt av Episod 2 färdiga, men jag kommer inte släppa dem innan jag är tillbaka hemma med tillgång till "rätt" datorer igen.
   Jag kommer åka iväg en dag tidigare än planerat, nu då jag ska jobba i två veckor, så jag åker i morgon eftermiddag. (Det innebär dock att jag får lön för en dag extra, hehe (y)) Mer info kommer i dagarna, men jag har tidsinställda under de här två veckorna så ni lär antagligen inte ens märka att jag är borta, heh... eller okej, det blir lite fler bilder än vanligt. Men bilder är bra också! Därför fortsätter jag med de här tidiga morgonbilderna, så att det kommer minst en bild per dag på bloggen, eftersom jag är rätt dålig på att lägga in bilder i mina vanliga inlägg.
 
   Aja, så är läget och nu vet ni deeeeeet...






Alva Moonfall

Oooh vad Starshine var snygg :D
--
Tycker videorna var jättebra och är absolut intresserad av mer :)

Svar: Tack så mycket, och bra att veta :D
Esmeralda Silverforce

Lilly Underwood

Asbra videos! Fler! :D

Svar: Tack för respons :D
Esmeralda Silverforce

Matilda Greenstone

Otroligt vad du är kreativ och bryr dig om din blogg! Se bara på din header, där du redigerat en lapp som berättar att du är bortrest m.m.
För andra kanske det inte ens märks men jag tycker det är superkul att du gör det!
Jag lovordar dig hela tiden känna det som hahaha... Men du ska ha cred för det, för din blogg blir så bra av det, och sticker ut i mängden. Inte många har lika bra bloggar ska du veta, även om denna råkar handla om ett hästspel! :)

Svar: Du anar inte hur det värmer att få sånt beröm, så stort tack ska du ha :D Den här bloggen är ju min stora hobby och det är både enkelt och roligt att hålla den i trim, så självklart vill jag ju alltid ha den så... bra, som det bara går ;)Återigen, stort tack till dig!
Esmeralda Silverforce

Elizabeth Silverfield

Jag kollade igenom hela din Ride Through igår och den fick mig att ladda ner Starshine Legacy Episod 1 från Cdon (Tills sidan fryste och jag inte orkade vänta på den). Din Ride Through var verkligen bra och hade en del roliga kommentarer som verkligen fick en att tänka till lite mer. Bra gjort!

Svar: Tack så mycket, roligt att höra och minst lika kul att du beslutade dig för att skaffa spelet :D
Esmeralda Silverforce

Vicktoria

Jag vet en som gör mallar här: http://polluxforum.forum24.se/polluxforum-post-17832.html#17832
i fall du vill prova någon av de eller inte sett sidan ;)

Svar: Har redan en massa snygga, men tack ändå :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.