Chrome Pointer

Poppy

   Min stjärna Popstar, i en lite nyare tappning - har sett nu i efterhand att hennes ganash kunde se bättre ut, men jaja. Skäms lite över de hackiga kanterna, men ritplattan ville inte vara med :(
 
 






Wirre Weris Drake

Ska jag vara ärlig så är det nog bara du själv som ser dessa detaljer du stör dig på, det brukar vara så ;) Jag tycker den är mega fräck, så läckert att du gör om dom i mer "realistisk" form :D

Sofia

Spela roll om kanterna inte blev speciellt bra, den är jättefin ändå ;)

Lara Mcfield

Wow! Denhär var jättefin, verkligen!

Danielle Mistlake

Kanske inte jätterelevant fråga för det här inlägget, men men..

Jag har för mig att du har en bärbar dator (am I right) och jag vet också att du (obviously) har SSL-spelen på den. Om den nu är bärbar, hur har du fått dit spelen? Din kanske har ett skivintag, men det har inte min (bärbara) och jag vill så gärna spela spelen. Tacksam för svar!

Danielle

Svar: Jag har en stationär dator i dagsläget, men alla bärbara datorer jag har ägt har haft inbyggda CD-spelare - såvitt jag vet är det väl rätt ovanligt att de INTE skulle ha CD-spelare? Jag har iaf aldrig haft problem med att spela PC-spel på mina bärbara datorer!
Esmeralda Silverforce

Danielle Mistlake

Jättefin bild btw! I love it! Du ritar som en gud, Esme!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.