Chrome Pointer

Jorvikipedia - ny design

   Igår fick sig Jorvikipedia ett lyft då jag satte in den nya loggan.
 
   - Wikin är numera rosa rosa rosa! Den andas lite mer Star Stable, och än så länge verkar det som att de flesta läsare är nöjda med förändringarna :)
 
   - Innan bytet kunde till och med jag ibland undra vilken språkversion av Wikin jag var inne på, eftersom det inte var helt solklart vid första sekunden man tittade på den. Detta har jag löst genom en liten flagga vid loggan i vänstra hörnet; På den svenska Wikin syns den svenska flaggan och på den engelska syns Storbrittaniens flagga.
 
   - På Wikins förstasida finns nu en rubrik som heter "Nyheter utanför spelet". Där ser man bland annat Expressens nyhet om hästartisten Tobbe Larsson som ska dyka upp som en NPC i spelet. Om officiella nyheter släpps på t ex. SSO's Facebooksida kommer de hamna där.
 
   - Igår var det också första juni, vilket innebär att det nu är en ny omröstning på Wikins förstasida. Kika och och svara på den!
 
 
   Här på bloggen blev det en ny header igår, för att få med den nya loggan (jag hade inte sparat den gamla headern så att jag kunde ändra i den, så jag var tvungen att göra en ny). I menyn till vänster hittar ni också direkt till både svenska och engelska Jorvikipedia. Ordning och reda är det här!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.