Chrome Pointer

Ingen ny hemsida

   Blev rätt besviken då jag såg att inget märkvärdigt hänt utåt på SSO's hemsida - hade hoppats på åtminstone något nytt :( Menmen, om vi har tur så var det kanske förberelser inför den nya hemsidan, som faktiskt borde komma någon gång snart...?
 
   Jag har spenderat hela eftermiddagen hos tandläkaren, vilket har resulterat i väldigt fina tänder - samt att jag numera inte kan äta eftersom jag inte kan bita ihop = omöjligt att tugga. Gah, orkar inte alla problem jag har med tänder, kropp och hälsa :(
 
   Så jag har haft en rätt sketen dag (som livades upp på morgonen av lite SSL4, vilket ni som följer mig på Instagram kaaaan ha lagt märke till) och nu tänker jag jaga runt människor jag akut måste prata med på telefon och sen ska jag gå och gräva ner mig nånstans. Hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag har haft!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.