Chrome Pointer

Hahaha vilken flashback

   Har inte sett den här officiella trailern på väldigt länge, och jag blev så överraskad över att jag knappt kom ihåg den! Tänk att för ungefär tre år sedan tittade man på den här trailern och tänkte "omg vilket episkt spel"... Tur att SSO utvecklades så som det gjorde, för det är ju uppenbarligen mycket bättre och snyggare än vad som visas här! Notera att den här släpptes i december 2010!
 
 






Rose Greenhill

Nu efter att jag fått tag på Höstryttaren och spelat det är jag väääldigt glad att hästarna och spelfigurerna fick en uppfräschad design i SSO, speciellt efter att ha sett om den här trailern x)

Moa Ponyforest

Kunde hästarna röra på sig tidigare i spelet? På trailern så ser man ju faktiskt att hästarna rör på huvudet när de står still. Där blev jag faktiskt lite förvånad eftersom hästarna inte kunde röra på sina huvuden förrns 2014.

Svar: Jag har ett vagt minne av att starthästarna rörde på sig någon gång strax efter att spelet först öppnades, men jag kan ha fel! Har liksom för mig att de rörde på sig under en period, sedan blev stilla och nu återigen fick tillbaka animationerna, men som sagt, jag är inte säker...
Esmeralda Silverforce

Moa Ponyforest

Starthästarna asså, glömde skriva det x)

Anonym

De va snyggare då....utan hästar och mäniskor dårå men a...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.