Chrome Pointer

Flygande fläng

   Jag har varit ute på två låååånga promenader idag, det känns i benen! Dock fick jag en massa pengar för att vakta mina egna katter under helgen, så nu är jag glad (y)
 
 
   Nu måste jag komma igång och se till att fota alla mina hästar om jag vill hinna redigera deras bilder innan nästa lördag, då jag åker iväg till jobbpass nummer ett och sedan inte är hemma på en månad. Jag kommer ha tillgång till dator under en av veckorna, men inget Photoshop - åh, vilket handikapp! Kanske är lika bra det ändå, för under den veckan kommer jag få chansen att rida på riktigt för en gångs skull. Vågar inte rida ut själv där eftersom jag inte vet hur hästarna reagerar ensamma (brukar på min höjd skritta en kort vända ute efter ridpasset), men några rejäla dressyrpass lär det bli :D
 
   Btw så är det Svea rikes nationaldag idag, happhapp. Brukar ni fira det på något sätt, typ med familjen?






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.