Chrome Pointer

Får se hur det blir då

   Caroline Winterdaughter, kolla din mejl är du gullig!
 
   Jag har just nu alla verktyg för en Ride Through förutom själva inspelningsprogrammet, men det löser sig nog. Bandicam kostade inte mer än typ 260kr annars om man vill ha det i full version, så i värsta fall blir det nog det ^^
   EDIT: Ska spela in lite ljud, men behöver byta dator för det... sen blir jag lite förbaskad över att man i princip måste köpa två Bandicam-licenser för två datorer i samma hushåll, för jag kan inte spela in ljud inne hos mig... Som sagt, ett gratisprogram för inspelning behövs här. Klicka på bilden för att se större (men fortfarande censurerad) version!
 
 
   Självklart förtjänar dagens uppdatering lite uppmärksamhet. Jag tycker den var jättemysig. Imo, inte årets bästa uppdatering, men jag tycker verkligen att det här var en jätterolig grej och jag är glad över att vi äntligen fick en badzon! Fort Pinta förtjänar verkligen lite extra uppmärksamhet också, det sägs ju vara en populär turistattraktion och jag tycker verkligen att det här behövdes. Fantastiskt fint och mysigt på alla sätt.
   De nya kläderna var nog inget för mig, men skorna var rätt söta. Jag som är lite tråkig vill dock hellre ha dem i en neutral färg som typ svart, heh... är ändå alldeles för fattig just nu, (jag köper ju endast kläder med JS) så det får vänta i vilket fall.
 
   På ett sätt var dagens uppdatering ganska liten, på ett sätt var den ganska stor, men jag är glad för den och tycker att den kom alldeles lagom nu till sommaren. En kul grej i spelet!






Caroline Winterdaughter

Förlåt förlåt förlåt!
Skrev i mailet varför det tog ett tag men jag har nu dängt iväg den!

Svar: Du är en riktig ängel, tack tack och tack!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.