Chrome Pointer

Dagens sysselsättning

   Dels har jag jagat runt lite engelsktalande SSO-spelare (att översätta vissa specifika termer i spelet är ju verkligen pest och pina), dels har jag ominstallerat Årstidsryttarna, eftersom jag behövde dem på engelska till Jorvikipedia. Förvånansvärt nog så hade inte mitt sparade spel försvunnit, så jag kunde fortsätta där jag var senast jag spelade fast på nytt språk. Lite skönt faktiskt, men jag tappade lite viktiga grejer som jag ändå måste uppleva igen.
   Ni som har spelat Höstryttaren - vilken av hästarna är er favorit? Går ni efter utseende eller hur "bra" hästen är?
 
 
   I övrigt har jag börjat på ett projekt som antagligen kommer ta ett tag, eftersom det ska bli flera bilder, men jag är typ-halvklar med bild nummer ett. Nu är det egentligen bara finlir och skuggning kvar, för att lura ögat lite. Tror att resultatet kommer bli jättebra! Som ni kanske kan gissa så är det Ash på bilden nedan.
 
   (Om någon undrar varför jag alltid kladdar färger bakom mina hästar så är det för att jag ska se om det blir "hål" i hästen då jag klipper ihop kroppsdelarna. Därför lägger jag alltid till en bakgrund i en skarp färg då jag ska börja på slutskedet av redigeringen!)






Rose Greenhill

Till utseendet tycker jag nog att Shagya-araben är allra finast, men jag älskar också Holsteinarens utseende, så det blev den jag red runt på eftersom den var snabbast ^^ (sen är det ju underbart när man kommer tillbaka till SSO och slipper "trötthetsmätaren" som jag kallar den, haha)

Svar: Ja gud ja, det allra värsta med Star Stable-spelen är väl att det är så långa sträckor att rida och hästen blir trött och klagar och allt vad det nu är x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.