Chrome Pointer

Bildeeer

   Hästar har flyttat fram och tillbaka och jag har fotat hästar på olika sätt. Det viktigaste för mig nu var att bara fota dem från sidan och framifrån, till exteriörbilderna. Nu har jag t ex hunnit fota min paint Misty och min Appaloosa Gambit, de hästarna som jag är mest nervös över. Jag är osäker över hur deras päls kommer se ut då jag tänjer den för att passa i min lineart... iofs får jag samma problem med Sparkle, men jag tror att hennes päls kommer se bra ut.
   Jag kan säga att jag är helt färdig med fem bilder just nu, varav ni har sett tre. De ni inte än har sett är Poppy och Helios. Jag tänkte hålla på dem lite till, så att jag inte kastar ur mig alla projekt exakt samtidigt :)
 
   Kort nu bara - tanken med exteriörbilderna är att hästarna ska se ut ungefär som på utställning (flera av dem står inte korrekt för visning), så att man kan se ordentligt hur de ser ut. Därför får de lite extra friserade manar för att se extra snygga ut. Så här ser det ut just nu:
 
   Ash - knoppar
   Iddy - knoppar
   Freya - ponnyfläta med utsläppt pannlugg
   Poppy - knoppar
   Helios - utsläppt lång man som är rakad bakom nacken
 
   Planen för övriga hästar ser ut:
 
   Alla ponnyer - kort, busig och utsläppt man (detta för att alla mina ponnyer ser ut så och jag orkar inte leta upp folk som har ponnyer med andra frisyrer, så att jag kan få "rena" bilder på halsen)
   Remus - lång och utsläppt man
   Mandrake - lång och utsläppt man
   Gambit - antagligen knoppar (är lite osäker, annars en kort och jämn man)
   Misty - knoppar eller ponnyfläta (är lite osäker), men tänkte ha utsläppt pannlugg
   Arwen - utsläppt lång man, antagligen rakad bakom nacken
 
   Jag tror det kommer bli jättebra! Ska bara försöka hinna klart med dem också. Nu sätter jag mig direkt med nästa bild, så får man se när den är färdig ^^ (Om ni har förslag på hur Misty och Gambit kan ha sina manar kan ni gärna hojta till!)






Emelie starnight

Vad menar du med ponnyflätor?! :D

Svar: Ponnyfläta kallas också för hingstfläta eller ardennerfläta - googla på det så ser du :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.