Chrome Pointer

Vad som händer nu

   Jag har börjat spela in Star Academy 1 och har lagt upp några delar på YouTube. Just nu har jag dock stött på rätt stora problem; då jag skulle fortsätta från där jag var igår buggade spelet sönder och jag var tvungen att spela om en ganska bra bit, men jag hann inte ens komma tillbaka innan en ny bugg stoppade mig. Nu blir det alltså försök nummer tre medan jag sparar typ efter varje dialog bara för att jag inte orkar spela om det här tusen gånger till.
 
   Då jag väl är tillbaka där jag ska är det dock inte långt kvar till spelets slut, så förhoppningsvis blir jag färdig med SA1 idag. Ska bara kämpa mig fram genom typ två-redan-inspelade-avsnitt på vägen...
 
 
   På tal om YouTube så kan jag inte svara på flera kommentarer som har lämnats på videorna, för det finns helt enkelt ingen "svara"-knapp. Så om ni har frågor och liknande och jag inte svarar på YouTube kan ni hojta till nånstans här istället.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.