Chrome Pointer

Vad jag tycker om dessa hår i SSO

   Detta inlägg önskades av Lovisa Westforest.

   Tanken var nog inte att jag skulle ta alla frisyrer, men man kan ju inte göra ett halvdant arbete, eller hur? ^^ Dock så får ni dem bara i en färg, för annars hade det nästan varit överkurs, haha... (Notera dock att det blir ett långt inlägg!)
 
   Jag vill också påpeka att det här är gjort för skojs skull. Alla får ha sin egen åsikt - hur kul vore det om alla gillade samma sak? Då skulle ju alla se likadana ut!
 
   Denna frisyr kommer jag alltid förknippa med Ödesryttaren Lisa, och jag tycker det känns lite konstigt att se spelare med den... Personligen är jag inte så jätteförtjust i den, då jag föredrar lite mjukare former :)
 
   Jag tycker den här är lite söt - inget jag skulle använda på Esme, men jag tycker om de korta hästsvansarna.
 
   Esme ser ut som en tonårskille i den här frisyren, haha! Just den här tycker jag ser ganska stripig ut och det är inte min favorit om man säger så.
 
   De här dreadsen hade Kyomi i Star Academy och jag tycker faktiskt de är rätt snygga! Dock passar de inte riktigt in i min stil och därför kommer jag nog aldrig ha den här frisyren, men jag gillar den ändå :)
 
   Det här var frisyren Esme hade under sina första två år i Jorvik och uppenbarligen så tycker jag mycket om den! Den har ett snyggare fall än min nuvarande frisyr, men jag kände nästan lite desperat att jag var tvungen att ha en förändring. Kommer inte byta tillbaka till den här på ett bra tag, men det är en frisyr jag verkligen gillar.
 
   Jag är tyvärr inte alls förtjust i korta frisyrer i spelet, och den här är inget undantag. Inget för mig, tyvärr.
 
   Okej då, den här kan nog räknas som kort, men jag tycker den är jättesöt! Om jag hade en annan karaktär hade jag absolut kunnat tänka mig att ha den här frisyren.
 
   Jag gillar grejen med en lång fläta, men hela bakhuvudet ser jättekonstigt ut. Med hjälm/hatt ser det bättre ut, men jag gillar inte hur nacken i kombination med bakhuvudet ser ut.
 
   Denna hästsvans har jag seriöst funderat över att byta till, men så har det aldrig blivit. Jag tycker den är fin, helt enkelt!
   Det finns också en version med rak lugg, som jag dock glömde att fota. Den versionen tycker jag inte alls är lika snygg, tyvärr, snedluggen gör mycket här!
 
   Den konstiga nacken från frisyren med flätan kombinerat med en liten stump - njae, den här frisyren ligger tyvärr inte alls i mitt tycke.
 
   Folk kanske tycker att jag är galen, men den här frisyren tycker jag är jättehäftig! Är nästan lite ledsen över att den inte finns i den bruna färg jag förknippar med Esme, för jag skulle iaf vilja kunna tänka mig hur hon skulle se ut i det här ^^
 
   Denna populära frissa funderade jag på då Esme skulle uppdatera sitt utseende förra hösten, men det blev inte så. Denna frisyr är nog som snyggast snett framifrån, och ibland kan jag nästan vilja ha den här frisyren, men... jag är nog lite glad över att jag valde rakt hår istället.
 
   Denna nya frisyr är jättesnygg! Den ser fräch och luftig ut - jag som gillar långt hår hade dock velat ha lite längre toppar, isf hade jag nog slagit till.
 
   Jag har jättesvårt för den här frisyren - tycker tyvärr inte att den är snygg.
 
   Denna frisyr såg man först i Star Academy, men den har uppdaterats lite nu - vilket är tur, för den ser mycket naturligare ut nu! Jag tycker det är kul att den finns i spelet, men det är inget som jag vill använda.
 
   Den här frisyren var superpopulär för ett bra tag sedan, då i princip alla bloggare hade den. Personligen tycker jag dock inte om den särskilt mycket, jag tycker mest att håret liknar en korv som hänger över axeln.
 
   Den här frisyren kanske inte är jättesnygg bakifrån, men framifrån är den faktiskt en av mina favoriter.
 
   Lite för kort, lite för hårda kanter - inget för mig!
 
   Den här frisyren tycker jag är supersnygg och om Esme någon gång skulle få kort hår är det denna frisyr som ska sticka fram under ridhjälmen.
 
 
   Den jag inte har tagit med nu är frisyren som Esme har i dagsläget, men den har ni sett på så sjuuukt många bilder så jag tycker inte att jag behöver visa den nu. Det längsta, raka håret som går att köpa i Jarlaheim är en av mina favoritfrisyrer - jag tycker att håret ser jättetrist ut framifrån utan hjälm, men med hjälm/möss/hatt är håret nästintill perfekt. Så tycker jag ^^
 
 
   Berätta gärna vilken frisyr ni tycker allra bäst om :)
 


Lovisa Westforest

Haha ja så var det nog tänkt från början, men ju fler hår du berättar om desto bättre :p

Gloria Slowwater

Alla korthåriga gillar jag! Eftersom jag kör korthårigt IRL känns det bäst med korthårigt i SSO också. Hade först den med lång lugg, sedan den med taggar o nu har jag den med krullar.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.