Chrome Pointer

Utrustningsfunderingar

   Om jag inte minns helt tokigt var det någon som under Göteborg Horse Show hade pratat med våra GM's och fått höra att det framöver skulle komma hästtäcken till spelet. Jag kan inte låta bli att fundera lite över det - kommer de isf till vintern, då det faktiskt är kallt i Jorvik? Vad är det för täcken som gäller, är det "riktiga" täcken eller är det ridtäcken? Eftersom vi inte kan göra något med hästarna från marken (...än, vågar jag nästan säga) så känns det väl som att ridtäcken skulle vara mer logiskt?
   Varför säger jag "än"? För att om det är en sak som SSO-spelarna ber om så är det att kunna leda hästarna. Och med tanke på hur mycket SSO-teamet lyssnar på sina spelare gällande såna saker så tror jag faktiskt att det inte är helt omöjligt att det någon gång händer. När?
 
 
   Det finns en till grej jag har tänkt lite på - träns. Då i synnerhet hackamore. Varför? Jo, jag skulle gärna se pullar/aachen/remontträns i spelet, för jag älskar variation på det sättet, men så som tränsen idag sitter på hästarna tror jag inte att det riktigt går. Bettet sitter så pass långt ner vid hästens mun så det finns ingen plats för remmar nedanför bettet att lägga sig i kindkedjegropen. Däremot ett hackamore skulle inte råka ut för det problemet, eftersom det faktiskt inte är ett bett på det sättet, utan mer en nosgrimma med hävstång. Jag skulle iaf tycka att det var en kul grej!
   Måste också säga att jag är lite trött på de jättelånga och flaxande tyglarna. Okej att tyglarna är långa, det kan jag köpa, men jag gillar inte att de svänger en meter upp och ner i den korta galoppen - det ser jättemysko ut.
 
 
   Jag har drömgrejer som är lite mer orealistiska också - förbygel (med fempunktsfäste, dösnyggt), martingal, svanskappa (till ponnyerna skulle jag vilja ha det...)... huva också, alltså såna man har till ridning. Om något sånt en dag kommer till spelet - det vore allt något!


Stephanie Snowhall

Vill också väldigt gärna ha huvor, har dock aldrig ridit med en, men det ser alltid så prydligt ut!

Täcken och att kunna leda hade ju varit perfekt!

Hanna Goldnight

Jag vet att du gillade SSO forumet, men eftersom det är ganska nere nu så tipsar jag om starstable.ifokus.se. Vi söker värd för forumet eftersom den förra plötsligt avslutade sitt konto, och jag tror du är rätt människa för jobbet. ;) Du kanske har lite mycket nu med Jorvikipedia & så, men du kan ha medarbetare om du så vill. Jag heter "munsboro" på forumet och är just nu artikelförfattare. :)

Svar: Jag älskar idén med forum, men tyvärr vill jag inte använda mig av ifokus då jag tycker det är svåranvänt och otympligt. Tack så mycket ändå för frågan :)
Esmeralda Silverforce

Gloria Slowwater

Bettlösa alternativ skulle vara kul, för att visa att det inte alltid måste vara... bett.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.