Chrome Pointer

Svart, grönt och vitt

 


Danielle Mistlake

Du är verkligen bra på att fota, Esme!

Inte så passande fråga, men jag undrar en sak.

Du har ju alla SSL-spelen och så, och jag har också för mig att du spelar dom på en bärbar dator (am I right?). Därför undrar jag följande:
*Har den datorn (om den är bärbar) skivintag?
*Hur ska man göra för att spela SSL utan skivintag?

Detta har jag undrat väldigt länge och skulle vara tacksam för svar!

Danielle

Svar: Jag har svarat på den här frågan tidigare, har du möjligen skickat en kommentar förut om det här? (Jag svarar på alla kommentarer med frågor) Men iaf:
Alla bärbara datorer jag någonsin har ägt har haft skivintag. Om man ska spela SSL utan skivintag måste man ladda ner det någonstans ifrån (förslagsvis från CDON.com), eller montera en .iso-fil med en virtuell CD-spelare (jag använder Virtual CloneDrive för sånt!).
Esmeralda Silverforce

Danielle Mistlake

Det var förmodligen jag som skrev den tidigare frågar, men jag hittade inte det inlägget sen. Tack för svaret! Jag väljer nog att använda CDON.com. Det känns bekvämt! Tack så mycket för att du tog dig tid att svara!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.