Chrome Pointer

Superman E

   Stålmannen Clark går inte av för hackor. Superman E är hans fulla namn, men liksom Clark Kent behöver han en förklädnad att gömma sig bakom. En mycket vänlig, lugn och försiktig häst som dock ger allt och är orädd med en modig ryttare på ryggen. Han kanske inte är särskilt snabb på långa distanser, men då han väl skjuter framåt röjer han bort allt i sin väg.
 
 
   Namn: Superman E
   Tilltalsnamn: Clark
   Namnbetydelse: Superman är en superhjälte från DC Comics. Clark Kent är hans alter ego.
   Ålder: 11
   Ras: Tinkerhäst
   Lynne: En häst som alltid följs av ett roingivande lugn - så länge han inte hamnar framför nya situationer. Snabba ryck gäller i personligheten och klippan kan förvandlas till ett nervvrak och tillbaka till en orädd soldat på bara sekunder, allt beroende på hans ryttares självsäkerhet.
 
 


Amanda Rainwood

Oj, den var mycket snyggare (mycket!) Under ryttare än vad den var när jag kikade på den på marknaden. Tycker btw att du har lyckats riktigt bra med hovskägget! :) Ha det bra!

Jean

Hejsan vart köpte du Clark\supermanE ? Mvh Jean

Tilde

Sööt

Annabelle kingport

OMG X) sööötttt

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.