Chrome Pointer

Jobbar på

   Har under dagen pysslat med det som förhoppningsvis blir min nya header samtidigt som jag har gjort tio andra saker samtidigt... (SIRI, är färdig med CoHF)
   Iaf, har en massa skuggning kvar på den här bilden för att den ska se snygg ut utan lineart. Sen är det en till del som ska passas in - är inte bergsäker på hur jag ska lösa den. Det blir nämligen svårt, men jag tror att det kan bli ett sjukt bra resultat...
 
 
 
   Dessutom försöker jag levla Clark och jag fastnade nånstans runt Silvergladeområdet då jag blev hungrig. Hm, så mye att göra!


Siri

Du borde verkligen VERKLIGEN skaffa kik så vi kan kommunicera lite smidigare.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.